Víno vytvořené z hroznů vinic z celého Burgundska od Chablis na severu po Macon na Jihu. Výběr ideálně kombinuje svěžest a živost Chablis, tělo a sílu Cote d’Or, bohatost Cote Chalonnaise a vydatnou ovocnou chuť Maconnais. Vedení révy Guyot umožňuje přísnou kontrolu výnosů. Půda je bohatá na vápenec, který specificky svědčí odrůdě Chardonnay.
Hrozny jsou sklízeny ručně a tříděny před zpracováním. Fermentace probíhá v ocelových tancích a 20% cuvee zraje v dubových sudech.
Barva je žlutě-zlatá s překrásným zelenkavým odleskem. Vůně je plná ovocného aroma s tóny zralé vanilky, medu a akácie. V chuti je plné a krásně kulaté se stejnými ovocnými chutěmi a dlouhým závěrem.
Je ideální jako aperitiv, s předkrmy typu paštik, s klasickými francouzskými pokrmy jakými jsou šneci, žabými stehýnky. Rovněž se hodí k rybím pokrmům.
Vhodné konzumovat při teplotě 12°C.
Aroma se rozvine po 2 letech.